Кошик

Блог

Tiguan

Опубліковано : 14.07.2023

Поки Volkswagen не настільки сміливий, щоб замістити всі нинішні знакові моделі на кшталт Golf, Passat, Tiguan, Touareg електромобілями, але у віддаленій перспективі це неминуче – з 2035 року в Європі будуть заборонені автомобілі зі шкідливими викидами (тобто з ДВЗ). Ну а поки що у Volkwagen будуть клони. Наприклад, поряд зі звичайним Golf є суто електричний, а в 2026 з’явиться і повністю електричний Tiguan.

Нова модель називатиметься ID. Tiguan. Вона буде побудована на платформі MEB-Plus: при подібних зовнішніх габаритах зі звичайним Tiguan, електромобіль виявиться просторішим всередині. І в цьому немає нічого дивного: електромотори компактніші за звичайний ДВЗ, а елементи тягової акумуляторної батареї розміщують у базі – під підлогою, тому простору в салоні стає більше.


Технічні подробиці не повідомляються, але, ймовірно, електричний Tiguan буде схожий на кросовери ID. 4 та ID. 5 (але, ймовірно, вже нового покоління або після рестайлінгу – все-таки до виходу ID. Tiguan ще три роки).


Источник:  Новости Ю


Источник:  Новости Ю

Tiguan

Опубліковано : 14.07.2023

Спортивний кросовер Seat отримав заряджену версію на 490 сил

Тюнінг-ательє Manhart доопрацювало спортивний кросовер Cupra Formentor VZ5. Зовнішність моделі переробили, а віддачу двигуна збільшили. Про це повідомили на сайті Motor1.

Cupra Formentor VZ5 отримав нові 20-дюймові чорні колісні диски Concave On із бронзовими акцентами. У такий самий колір пофарбували смуги на кузові. Інтер'єр кросовера залишили без змін.


Під капотом встановлений 2,5-літровий п'ятициліндровий рядний двигун із турбонаддувом потужністю 490 к. с. і 630 Нм крутного моменту. Віддачу вдалося підвищити завдяки переналаштуванню електронного блогу управління та модифікованій вихлопній системі.

Трансмісія Cupra Formentor VZ5 не зазнавала змін. Кросовер, як і раніше, оснащений семиступінчастою автоматичною коробкою передач із подвійним зчепленням і системою повного приводу.


Tiguan

Опубліковано : 14.07.2023

Новий Audi TT слідує за R8 в електрифікації


Спортивне купе Audi отримає електрифікацію та ефектний новий вигляд. Останні кілька років Audi витратила на розробку плану заміни поточного TT , і останнє оновлення вказує на електрифікацію та навіть різку зміну стилю кузова. TT планується припинити, коли виробництво його нинішнього покоління закінчиться в 2023 році, і автомобіль буде замінено новою «емоційною» моделлю, яка буде більшою і цілком може мати чотири двері.


Tiguan

Опубліковано : 14.07.2023

Audi оголошує спеціальний випуск до 25-ї річниці, щоб відзначити кінець TT

Audi випустила нову високотехнічну обмежену серію TT . Але є й погані новини, тому що це не просто святкування 25-річчя відтоді, як унікальний Mk1 TT потрапив на британський автомобільний ринок , він називається TT Final Edition і тут, щоб відзначити кінець виробництва культового спортивного автомобіля.


TT Final Edition стартуватиме з ціною нижче 42 000 фунтів стерлінгів і буде прикрашений безліччю зовнішніх чорних акцентів, включаючи кільця та значки Audi, чорні дверні дзеркала, чорні вихлопні труби та чорний задній спойлер. Доступний як купе або родстер, дуги безпеки та вітрові дифузори останнього, як ви вже здогадалися, також будуть чорними. TTS Final Edition, де ціна досягає 56 435 фунтів стерлінгів, матиме глянцеві чорні диски Audi Sport, natch. Стандартна зовнішня фарба може бути червоною, білою та сірою.